Tres narracions audiovisuals que ens proposen un viatge a universos visuals únics partint del simbolisme dels colors i les formes. A Astres immòbils coneixerem la Chenghua, una nena de nou anys a qui li toca assumir la responsabilitat de fer de traductora per als seus pares, d’origen xinès. A Luce i la roca descobrim l’amistat entre dos personatges que s’enfronten junts a la seva por al desconegut. A la faula El naixement dels oasis una serp de sang massa freda i un camell de sang massa calenta es fan amics.

El programa de curtmetratges Astres immòbils ens obre una porta a descobrir nous mons des de l’assertivitat, l’escolta i el respecte mutu a través de les històries que li donen vida. Ens parlen de convivència, de la possibilitat d’esbrinar d’on prové cadascú i de la transcendència de fer aquests viatges emocionals.

50 minuts. Recomanada a partir de 3 anys.

Quan?

Diumenge, 5 de novembre a les 17:00h
Espai ETC. Passeig de la Generalitat, 46
Reserva d’entrades en línia al web del ETC
www.etcvic.cat

AnteriorAquesta castanyada als cinemes…
SegüentPRESENTACIÓ. ‘Una vida a les muntanyes’, Abraham Orriols
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.