Fitxa tècnica

Producció: Prodigy Pictures / Burn Later Productions / Houston King Productions
Guió: Andrew Bujalski
Música:
Muntatge:
Durada: 90 min.
Intèrprets: Regina Hall,  Haley Lu Richardson,  Dylan Gelula,  Amanda Michalka, Shayna McHayle,  Lea DeLaria,  James Legros,  Jana Kramer,  Brooklyn Decker

 

Sinopsi

La Lisa és gerent del Double Whammies, un d’aquells restaurants nord-americans on les cambreres vesteixen de forma provocativa. És una dona optimista i atenta que intenta mantenir el negoci i vetllar per les seves treballadores. Però un allau de problemes acabarà amb la seva paciència i la seva resistència.

Support The Girls va més enllà de ser una simple comèdia dramàtica. Com a Jo, qué noche, el dia de la nostra protagonista (una immensa Regina Hall) es va complicant i enrarint a mesura que avancen les hores. Com a Fast Food Nation, assistim a un retrat precís i amarg del món del treball als Estats Units. Com a bon film d’Andrew Bujalski, el pes de la pel·lícula recau en els diàlegs dels personatges i en unes interpretacions molt naturalistes i gens artificioses.

Andrew Bujalski

Nascut a Boston el 1977, és el gran referent del cinema indie americà. Va debutar al cinema interpretant, escrivint i dirigint els films de baix pressupost Funny Ha Ha (2002) i Mutual Appreciation (2003), tot i que no van estrenar-se fins el 205 i 2006 respectivament. Posteriorment ha dirigit Beeswax (2009), la sorprenent Computer Chess (2013) i Results (2015). Support the Girls és el seu últim film.

Sessió en col·laboració amb el Festival Americana de Barcelona dins de la seva programació itinerant Route 66.

Quan?

Dimarts, 30 d’abril. 21:30 h
Idioma: VO en anglès amb subtítols
Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic.

AnteriorCINECLUB XIC. Llegir Cinema
Següent‘Manicomio’
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.