Fitxa tècnica

Producció: New Line Cinema, Revolution Studios
Guió: Paul Thomas Anderson
Música: Jon Brion
Muntatge: Leslie Jones
Durada: 1 h 35 min.
Intèrprets: Adam Sandler, Emily Watson, Luis Guzmán, Jason Andrews, Don McManus.

 

Sinopsi

En Barry (Adam Sandler) és un jove introvertit, amb dificultats per relacionar-se i que pateix sobtats esclats d’ira. Quan les seves germanes li presentin a la Lena (Emily Watson), es veurà enfrontat a dos grans problemes: com relacionar-se amb ella i, sobre tot, com controlar la seva ansietat.

En el seu quart film, el director Paul Thomas Anderson ens ofereix la seva particular (i magistral) visió del que ha de ser una comèdia romàntica: Embriagado de amor compta amb un guió excel·lent que evita els tòpics i paranys del gènere, una fotografia lluminosa i colorista, un balanç perfecte entre drama, comèdia i romanç i unes excel·lents interpretacions per part de la deliciosa parella protagonista.

Paul Thomas Anderson

Nascut el 1970 a Califòrnia, aquest cineasta inquiet i autodidacta va debutar al cinema amb Hard Eight, Sidney (1996) i va enlluernar a tothom amb Boogie Nights (1997) i Magnolia (1999). Ha demostrat la seva versatilitat i capacitat artística en films provocadors i irrepetibles com aquesta Embriagado de amor, Pozos de ambición (2007), The Master (2012), Puro vicio (2014) i El hilo invisible (2017).

Sessió programada conjuntament amb Osonament dins del programa d´actes amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental (10 d’octubre).

Quan?

9 d’octubre. 21:30 h.
Idioma: VO en anglès amb subtítols
Espai ETC. Passeig de la Generalitat, 46

AnteriorSodomia periodística al 66 SSIFF: Crònica d’uns reporters ridículs a San Sebastià (Vol. V)
Següent‘La filla esborrada’, Margarida Aritzeta
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.