Fitxa tècnica

Producció: Sueños Despiertos
Guió: Gustavo Salmerón, Raúl de Torres, Beatriz Montáñez
Música: Nacho Mastretta
Durada: 1 h 30 min.
Intèrprets: Gustavo Salmerón, Julita Salmerón

 

 

 

Sinopsi

“Molts fills, un mico i un castell”. Aquests són els tres desitjos que, des de nena, Julita havia volgut, i tots tres s’han fet realitat. Però, quan la crisis econòmica la va obligar a desprendre’s del castell, el principal problema va ser decidir què era prescindible (res) i portar-ho a una nau industrial.

L’actor Gustavo Salmerón debuta com a director amb aquest divertit documental on ofereix un retrat de la seva pròpia mare, després de gravar-la durant 14 anys. Un personatge únic, extravagant i divertit, que torna a demostrar que la realitat supera la ficció. A partir d’una premissa absurda -la pèrdua d’un valuós objecte- s’inicia una rocambolesca cerca pel magatzem de records que és la vida de Julita: el resultat és un catàleg de situacions úniques, de personatges meravellosos i una excel·lent pel·lícula que combina el drama, la comèdia i el retrat familiar ple d’emocions.

Gustavo Salmerón

Madrid, 1970. És un actor de llarga trajectòria en teatre i cinema. El 2001 va dirigir el seu primer curt, Desaliñada, amb què va guanyar un Goya i diversos premis internacionals. Muchos hijos, un mono y un castillo és el seu debut en el llargmetratge, un documental que s’ha convertit en un dels èxits de l’any i que ha rebut el Premio al Millor documental en el Festival de Karlovy Vary (2017) i ha estat nominat al Goya.

Quan? 

Dimarts, 3 d’abril
Hora: 21:30 h
Idioma: VO en anglès amb subtítols
Aportació: 5 euros. Socis: entrada gratuïta
Socis VicJove: 4 euros
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic

 

 

AnteriorETC TEATRE. Toc-Toc
SegüentActivitats Biblioteca Municipal de Manlleu – ABRIL
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.