Fitxa tècnica

Producció: Coming Soon Films, TVC – Televisió de Catalunya, Televisión de Galicia, TVE.
Guió: Elena Trapé, Miguel Ibáñez Monroy, Josan Hatero.
Música:
Muntatge: Liana Artigal
Durada: 1 h 40 min.
Intèrprets: Alexandra Jiménez, Miki Esparbé, Isak Férriz, Bruno Sevilla, María Ribera.

 

Sinopsi

En Comas, que viu i treballa a Berlin, rep la visita sorpresa de quatre amics per a celebrar el seu aniversari. La rebuda no és la que ells esperaven i, a mesura que passa el cap de setmana, la festa es converteix en el declivi de la seva amistat.

Set anys després de debutar amb Blog, la directora Elena Trapé ens presenta un relat sobre les relacions personals, l’amistat i l’erosió que provoca el pas del temps. Tots tenim somnis, però no sempre es compleixen i així ho experimenten els protagonistes de la pel·lícula. El desencís que acompanya als seus personatges s’accentua pel fred, l’hostilitat i la llum hivernal de la capital alemanya.

Elena Trapé

Nascuda el 1976 a Barcelona. Després de llicenciar-se a l’ESCAC va dirigir diversos curtmetratges seleccionats a nombrosos festivals. El 2008 dirigeix la TVmovie La Ruïna i, el 2010, el seu primer llargmetratge, Blog. El 2015 va dirigir el documental sobre Isabel Coixet Palabras, Mapas, Secretos y Otras cosas. Les distàncies és el seu segon film de ficció.

Programada conjuntament amb VicDones-SIAD Osona. Hi col·laboren la Diputació de Barcelona i la Fundació SGAE. Amb el suport a la difusió de l´Acadèmia del Cinema Català. Aquesta pel·lícula forma part de la sisena edició de Conegudes (també) a casa, el programa itinerant de la 26a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona.

Quan?

Dimarts, 4 de desembre. 21:30 h.
Entrada gratuïta
Idioma: VO en català i castellà
Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic

Comparteix
AnteriorCiutat avalot vol. 2
SegüentFestival Julius 2018
L'Escriba és un espai literari per a tots els públics. Recomanacions, novetats editorials, entrevistes i activitats per apropar-te totes les vessants de la literatura i el sector cultural.