Fitxa tècnica

Producció: Tempesta, Amka Films Productions, Ad Vitam Production
Guió: Alice Rohrwacher
Música:
Muntatge: Nelly Quettier
Durada: 2 h 5 min.Ç
Intèrprets: Adriano Tardiolo, Agnese Graziani, Luca Chikovani, Alba Rohrwacher, Sergi López, Natalino Balasso, Tommaso Ragno, Nicoletta Braschi.

 

Sinopsi

Lazzaro (Adriano Tardiolo) és un jove pagès que viu i treballa en una regió rural italiana, juntament amb un grup de gent, a les ordres d’una marquesa propietària de les terres. El transparent i humil Lazzaro coneixerà Tancredi, fill de la rica propietària. Tot i ser de tarannà oposat, entre tots dos naixerà una relació sincera.

Guardonada amb el Premi al Millor Guió al passat Festival de Cannes, i el Premi del Jurat a Sitges, Lazzaro Felice és una faula sobre la bondat, que intenta treure el cap en una societat ferotge i deshumanitzada. Lazzaro és el bé personificat, sense miracles, sense superpoders, que inicia un viatge en el temps i l’espai per escampar les seves emocions i autenticitat. Cinema d’una altra època, tocat pel neorealisme, i per Fellini i De Sica, aquesta meravella d’Alice Rohrwacher ens regala una lliçó de simbolisme amb escenes magistrals.

Alice Rohrwacher

Filla de mare italiana i pare alemany, Alice Rohrwacher va néixer a Fiesole el 1981. Va passar la seva adolescència a Castel Giorgio, lloc on transcorren les seves pel·lícules. Va estudiar filosofia i literatura a Torí i va treballar com a guionista i assistent de direcció abans de dirigir el documental Checosamanca (2007), i els llargmetratges Corpo celeste (2011) i El país de las maravillas (2014).

Quan?

Dimarts, 12 de març. 21:30 h.
Idioma: VO en anglès amb subtítols
Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic

AnteriorCINECLUB XIC. El viaje de Chihiro
Següent‘Infiltrado en el KKKlan’, el llibre que va inspirar la pel·lícula
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.