Fitxa tècnica

Das Mädchen und die Spinne// Ramon Zürcher, Silvan Zürcher, Suïssa, 2021

Producció: Beauvoir Films, Schweizer Radio und Fernsehen (SRF).
Guió: Ramon Zürcher, Silvan Zürcher.
Música: Philipp Moll.
Muntatge: Katharina Bhend, Ramon Zürcher.
Durada: 1 h 38 min.
Idioma: VO en alemany amb subtítols en català.
Intèrprets: Henriette Confurius, Liliane Amuat, Ursina Lardi, Flurin Giger.

La lisa (Liliane Amuat) marxa del seu pis compartit amb la Mara (Henriette Confurius) i en Markus (Ivan Georgiev). És la fi d’una era. A mesura que es mouen les caixes, es pinten les parets, es munten els armaris… els abismes comencen a obrir-se. La Lisa se’n va, ella espera amb ànsies el canvi. La Mara es queda, a ella se li desencadena una muntanya russa d’emocions.

A partir d’una premissa i un punt de partida gairebé inexistents, la pel·lícula va creixent a mesura que passen els minuts i els personatges es van dibuixant. Sense un context clar i amb una exploració dels temes amb una tendència natural cap a l’experimentació, alterna moments captivadors amb d’altres que provoquen una voluntària distància. Els seus realitzadors, els germans Zürcher, organitzen una autèntica coreografia que neix d’un caos aparent i que compta amb una narració marcada per un humor absurd, personatges excèntrics i una certa malenconia.

Ramon Zürcher

Suissa, 1982. Inicia el 2007 una carrera lligada al món del curtmetratge, on ha executat tasques de guionista, director, productor i editor. El 2013 va dirigir el seu primer llarg, The Strange Little Cat, produïda pel seu germà bessó, Silvan Zürcher. Tots dos han escrit i codirigit aquesta La noia i l’aranya (2021).

Quan?

Dimarts 20 de desembre a les 20:00h
Espai ETC. Passeig de la Generalitat, 46
Reserva d’entrades en línia al web del ETC
www.etcvic.cat

AnteriorCINECLUB XIC. Sol a casa
Següent“Nolens volens. Vulguis o no vulguis”, Zuzanna Kisielewska i Agata Dudek Małgorzata · Nowak
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.