Fitxa tècnica

High life // Claire Denis, Regne Unit-França-Alemanya-Polònia-EUA, 2018
Producció: Alcatraz Films, Andrew Lauren Productions
Guió: Claire Denis, Jean-Pol Fargeau
Música: Stuart Staples, Tindersticks
Muntatge: Guy Lecorne
Durada: 1 h 53 min.
Intèrprets: Robert Pattinson, Juliette Binoche, André Benjamin, Mia Goth, Agata Buzek, Lars Eidinger

Sinopsi 

En l’espai profund, Monte (Robert Pattinson) i la seva filla Willow (Jessie Ross) viuen completament aïllats a bord d’una nau espacial. No sempre han estat sols en aquest viatge, formen part d’un grup de condemnats a mort que accepten commutar les seves sentències a canvi de participar en una missió espacial amb destinació al forat negre més proper a la terra.

La directora Claire Denis, una de les realitzadores més prestigioses del cinema contemporani, s’endinsa per primera vegada en el fantàstic amb una epopeia de ciència-ficció gens convencional. High Life és una exploració física i penetrant de la naturalesa humana, que aconsegueix superar els múltiples referents del gènere per esdevenir un film únic i personal. La directora aposta per una narració complexa (per rupturista) i provocadora per aconseguir una pel·lícula existencial sobre l’amor i la desesperació humana.

Claire Denis

Nascuda a París el 1948, va estudiar a l’Institut des Hautes Etudes Cinematographiques i posteriorment va treballar com a ajudant de direcció de Jacques Rivette, Wim Wenders o Jim Jarmusch. Va debutar amb Chocolat (1988) i ha aconseguit convertir-se en una de les directores de capçalera del cinema francès actual amb films com Problema cada día (2001), El intruso (2004), Una mujer en África (2009), un dels seus films més aclamats; Los canallas (2013) i Un sol interior (2017).

Quan?

Dimarts, 15 d´octubre. 21.30 h.
Idioma: VOSE
Cinema Vigatà (C/Jacint Verdaguer, 22)
AnteriorCrítica de “La Jauría”
SegüentEL LLIBRETER RECOMANA… ‘L’abisme’
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.