Fitxa tècnica

Producció: Desperate Optimists
Guió: Christine Molloy, Joe Lawlor, Ben Slater
Música: Dennis McNulty
Muntatge: Dennis McNulty
Durada: 1 h 19 min
Intèrprets: Annie Townsend, Sandie Malia, Dennis Jobling, Sonia Saville, Danny Groenland, Sheila Hamilton, Betty Ashe, Gavin Huscroft.

 

Sinopsi

Quan la policia li demani a la Helen (Annie Townsend), que intervingui com a doble en la reconstrució d’un crim, s’adona que aquesta és una oportunitat per enfrontar-se al seu propi passat.

Els directors de Helen reprenen (i perverteixen) la premissa del seu curt Joy en el seu salt al llargmetratge. Si abans l’objectiu era trobar l’assassí de la Joy, ara el que importa és la obsessió de Helen per esdevenir una altra persona davant la impossibilitat d’acceptar la seva pròpia vida. La pel·lícula es desenvolupa a través d’una estètica minimalista, amb unes interpretacions contingudes i amb la voluntat de resultar realista en tot moment. Una pel·lícula inèdita al nostre país que ara recuperem a través de FIlmoxarxa.

Christine Molloy, Joe Lawlor

Aquesta parella de realitzadors irlandesos treballen sota el nom artístic i professional Desperate Optmists. Una aclamada sèrie de 10 curts anomenada Civic Life els va donar una gran notorietat, que els va permetre fer el salt al món del cinema. Van debutar amb Helen, premiada al Festival d’Edinburg. Posteriorment han dirigit Mister John (2013) i el documental Further Beyond (2016). Actualment treballen en la postproducció del seu nou film, Rose Plays Julie.

Quan?

Dimarts, 26 de març. 21:30 h
Aportació: 4 euros.
Idioma: VO en anglès amb subtítols
Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic

AnteriorCrítica de la reestrena de ‘Schindler’s List’
SegüentETC TEATRE. Love Machine
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.