Fitxa tècnica

Producció: Boogaloo Films, Escándalo Films, Televisió de Catalunya
Guió: Liliana Torres, Sofi Escudé
Música: Joan Pons, Gès Burgès
Muntatge:
Durada: 1 h 23 min
Intèrprets: Documental

 

 

El 2015, durant la seva fugida de Síria, Ossamah i el seu fill petit van ser víctimes d’una traveta a la frontera hongaresa per part d’una periodista. La imatge es va viralitzar i es va convertir en una de les icones més vergonyoses del conflicte.

Hayati (mi vida) ens ofereix una mirada nova i original sobre el conflicte de Síria i el drama dels refugiats. Les realitzadores catalanes Sofi Escudé i Liliana Torres han anat més enllà de la superfície per conèixer què hi ha darrera d’aquesta imatge que ha donat la volta al món, què en sabem de la vida posterior dels seus protagonistes i dels que van quedar enrere. El film combina el treball documental, amb entrevistes realitzades per elles entre Madrid i Turquia, i l’animació. Aquest format els serveix per subratllar cinematogràficament allò que ja va succeir i que no es va poder filmar.

Graduada per l’ESCAC, Sofi Escudé ha desenvolupat la seva carrera professional com a editora de títols com Camera/Woman (2012), Somos Gente Honrada (2013) o Las mujeres deciden (2017). Hayati és el seu primer llargmetratge com a codirectora. Liliana Torres, també graduada per l’ESCAC, va debutar el 2013 amb Family Tour (2013), projectada a Cineclub Vic. Hayati és el seu segon treball com a codirectora.

Quan?

Dimarts, 23 d’abril. 21:30 h
Idioma: VO en àrab i castellà amb subtítols
Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic.

Anterior‘Mentes maravillosas. Lo que piensan y sienten los animales’
Següent‘Las escalofriantes aventuras de Sabrina’ round 2
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.