Fitxa tècnica

Producció: Lardux Films
Guió: Thomas Boothe
Música:
Muntatge:
Durada: 1 h 37 min.
Intèrprets:

 

 

Sinopsi

A l’ombra de Wall Street, a Nova York, el supermercat cooperatiu The Park Slope Food Coop porta 40 anys treballant sota la mateixa filosofia: per comprar allà, cada un dels 17.000 socis han de dedicar-hi tres hores del seu temps al mes.

Pot existir un supermercat gestionat pels propis clients per proveir-se de productes ecològics i de proximitat a preus baixos? És possible que milers de persones es puguin posar d’acord i treballar col·lectivament per menjar millor? Aquest documental respon a aquestes preguntes (afirmativament) i va un pas més enllà, ja que li diu al públic que també pot impulsar un projecte similar al seu poble.

Els realitzadors Thomas Boothe i Maellanne Bonnicel han debutat en la realització amb aquest documental. Boothe, usuari del Park Slope Food Coop de Nova York, trobava a faltar el seu servei quan vivia a París i va pensar que fer-ne un documental per mostrar-lo a altra gent i buscar persones interessades en compartir el seu projecte era bona idea. La cosa li va sortir bé i va iniciar una distribució del documental per diversos països per tal de difondre els beneficis d’aquest format econòmic.

Sessió organitzada en col·laboració amb l’Associació de productors i consumidors Mengem Osona i l’Ateneu cooperatiu de la Catalunya Central.

Quan?

Dijous, 21 de febrer. 21:30 h.
Idioma: VO amb subtítols
Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic

AnteriorL’Aquaman del futur
SegüentAquest divendres al cine…
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.