Don Coscarelli // Estats Units, 2002

Producció: Silver Sphere Corporation
Guió: Don Coscarelli, a partir del relat de Joe R. Lansdale
Fotografia: Adam Janeiro
Música: Brian Tyler
Muntatge: Scott J. Gill i Donald Milne
Durada: 1 h 32 min.
Idioma: VO en anglès amb subtítols
Intèrprets: Bruce Campbell, Ossie Davis, Ella Joyce, Heidi Marnhout, Bob Ivy, Edith Jefferson.

 

Sinopsi

Elvis Presley (Bruce Campbell) viu i resideix en una vella residència a l’est de Texas. Anys abans de la seva mort, Elvis va canviar la seva identitat per un dels seus imitadors, però va perdre l’oportunitat de fer marxa enrere en el tracte. Elvis formarà equip amb Jack (Ossie Davis), qui afirma ser el president John F. Kennedy, per lluitar contra una maligna entitat egípcia que absorbeix l’ànima dels indefensos avis de l’asil.

Si una cosa sorprèn de Bubba Ho-Tep és com, amb una premissa tan esbojarrada, és capaç de convertir-se en una pel·lícula coherent i, també, emotiva. Una Buddy Movie geriàtrica amb molta ànima i dos actors en plena forma. Comèdia negra, acció, misteri, terror, bogeria… sens dubte, un clàssic de culte frik per descobrir.

Don Coscarelli 

Trípoli, Líban, 1954. Conegut principalment per la mítica saga de terror Phantasma, que el va posar al punt de mira dels fans del gènere de terror als anys 80, i també gràcies a un altre film molt notori, El senyor de les bèsties (1982). No ha tingut una carrera especialment prolífica, però Bubba Ho-Tep és segurament la seva joia desconeguda.

Quan?

Divendres, 15 de desembre a les 21:00h
Espai ETC. Passeig de la Generalitat, 46
Reserva d’entrades en línia al web del ETC
www.etcvic.cat

AnteriorAquest divendres 15 de desembre als cinemes…
SegüentCICLE GAUDÍ. Un cel de plom
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.