Fitxa tècnica

Direcció: David Trueba
Guió: David Trueba, Albert Espinosa
Productora: Ikiriu Films, Atresmedia Cine, La Terraza Films
Estrena: 1 de novembre de 2023
Durada: 117 min.
Gènere: Comèdia, Drama
Qualificació: No recomanada per a menors de 7 anys
Versió: Original en català
Intèrprets: Carolina Yuste, Cristina Hoyos, David Verdaguer, Jordi Corominas, Marina Salas, Pedro Casablanc, Ramon Fontserè

 

Sinopsi

Barcelona, finals dels 60.

Eugenio Jofra, un jove joier, coneix Conchita en un autobús de línia. L’atracció és instantània i tots dos comencen la història d’amor de les seves vides. Eugenio aprèn a tocar la guitarra per acompanyar Conchita, per a la qual cosa haurà de lluitar contra la por escènica.

Comença així la carrera musical dels dos. Quan Conchita s’ha d’absentar durant dues setmanes de Barcelona, convenç Eugenio que dugui les actuacions a terme tot sol. Quan torna, Eugenio ha esdevingut un fenomen de l’humor underground de la ciutat.

A poc a poc, entre tots dos aniran construint el personatge: les ulleres, la camisa negra, el tamboret, les cigarretes i el got de tub, que es convertirà en un èxit inesperat en una Espanya deprimida que busca desesperadament riure’s amb aquest singular còmic que comença tots els seus acudits amb “Saben aquell…”

Quan? 

Diumenge 28 d’abril
Al Cinema Casal de Gràcia
A les 19.00h
4,5€ Entrada general sense descompte

Anterior“Manifiesto por la lectura”, Irene Vallejo
Següent‘Trenza del mar esmeralda’, Brandon Sanderson
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.