Zanón, autor barcelonès reconegut per la seva tasca com a escriptor de gènere negre continuarà la sèrie del detectiu gallec que va crear Vázquez Montalbán. El detectiu Pepe Carvalho tornarà a veure les pàgines d’una nova aventura.

L’escriptor ha arribat a un acord amb els hereus de l’escriptura de Montalbán per continuar la sèrie detectivesca a Planeta. Ara només ens queda veure si el detectiu gallec esdevindrà una figura eterna al mateix nivell que Poirot o Lecoq.

Aquest 2017 Planeta reeditarà onze títols de la sèrie Carvalho i el 2018 (encara sine die) veurem la primera història del detectiu escrita per Zanón. L’escriptor català és un dels autors de gènere negre més reconeguts dins l’esfera espanyola. Autor de títols com Nadie ama a un hombre Bueno (2008), Tarde, mal y nunca (2009, Premi a la Brigada 21 a la millor novel·la negra de l’any) o Yo fui Johnny Thinders (2014, Premi Dashiell Hammett, Premi Novelpol i Premi Salamanca Negra).

SONY DSC
AnteriorAquest divendres al cinema…
SegüentCrítica de “La ciudad de las estrellas (La La Land)”
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.