Aquest proper diumenge a les 5 de la tarda, la Laura Vilaregut ens oferirà un cafè filosòfic sobre el poder a l’Ateneu Manlleu. Ella mateixa ens explica qui és, què fa i de què vol reflexionar amb nosaltres:

Sóc la Laura Vilaregut, estudiant de tercer de Filosofia a la UAB, i em proposo obrir un espai de reflexió en el qual compartir i acostar-nos a les grans qüestions de què s’ocupa la Filosofia, que serien, alhora, les grans qüestions que a tots ens concerneixen pel simple fet d’existir: el poder, l’amor, la mort, la bellesa, la veritat, la justícia… Per acostar-nos-hi, escoltarem allò que els més savis han dit sobre aquestes qüestions al llarg de la història, servint-nos de punt de referència a l’hora d’iniciar el nostre debat. 

La Filosofia va molt més enllà dels textos dels autors, i si bé ens serviran de referent, el més important és que dins d’aquest ritme de vida frenètic que tots portem, tindrem un breu espai de temps en el qual poder aturar-nos a pensar i prendre consciència de la realitat, compartir les nostres veritats, escoltar-ne de noves, obrir els ulls, posar en dubte allò que donàvem per suposat… En definitiva, alimentar l’esperit crític que tant caracteritza la reflexió filosòfica i que tan necessari és en el nostre temps, on sembla que la tendència és esdevenir autòmates.
Moltíssimes gràcies per escoltar-me. 
Molt atentament,
Laura
AnteriorReceptes per enamorar i matar. Sally Andrew
SegüentAquest divendres al cinema…
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.