Fitxa tècnica

Títol: Cada dia un nou repte
Autor: Àngels Navarro
Any de publicació: 2016
Editorial: Barcanova

 

 

 

Sinopsi

Què millor aquests dies que aprofitar el temps per posar-nos a prova. En aquesta caixa trobareu, com ells mateixos ens anuncien, 365 activitats desafiants i divertides per treballar diferents parts de la nostra intel·ligència.

Alguns reptes són visuals, altres lingüístics, matemàtics, memorístics… Hi trobareu des de les típiques sopes de lletres, a reptes en què cal completar seqüències, buscar patrons de repetició… No hi ha dos reptes iguals!

Els reptes són aptes per a tothom, de 9 a 99 anys. Trobareu el solucionari darrere de cada repte per poder comprovar si l’heu completat adequadament. Els reptes es poden fer individualment, però també pots transformant-los en una sana competició familiar per veure qui el resol primer.

Al meu parer…

Posar-te a prova sens dubte serveix per tenir el cervell més actiu, per passar una bona estona i entrenar les teves capacitats intel·lectuals. A més, com que els reptes són d’allò més variats, podreu descobrir quines són les vostres fortaleses i debilitats.

El seu format, que simula un “post-it” gegant en què cada dia vas estirant un repte, és molt àgil i pràctic, ja que ens permet tenir-lo en un lloc accessible de la casa per cada dia recordar-nos de fer-ho. Però cal ser sincers, és evident que complir els 365 dies requereix de molta organització i disciplina per anar-los fent i no deixar-los abandonats.

Cal dir però que no tot és perfecte en aquesta capsa de reptes. Hi ha algunes activitats que tenen errors i que, per tant, quan les intentes completar no surten. Aquesta part hauria d’estar més ben resolta, ja que aquests errors de contingut fan perdre la gràcia i generen desmotivació. Desitjo que en la pròxima edició millorin aquest aspecte.

 

Foto de portada: freepik

Comparteix
Anterior“Todos quieren a Daisy Jones”. Jo també
SegüentCrítica de “The Outsider”
Sóc biòloga ambiental, m'apassionen els animals i la natura. Qualsevol llibre o pel·lícula en què aparegui algun animaló és una bona opció per submergir-m'hi. M'agraden les històries amb un rerefons d'aventura i acció, però sobretot que tinguin un final feliç.