Aquesta setmana engega el Brain Film Fest, un nou festival de cinema dedicat al cervell en què els espectadors podran gaudir de projeccions, xerrades, tallers i l’entrega del Premi Solé Tura. L’objectiu del festival és donar a conèixer i divulgar informació sobre el cervell, un dels òrgans més desconeguts i més entranyables del nostre cos.

El tret de sortida el donarà el llargmetratge Monster in the Mind (Estats Units, 2016), la projecció que presidirà l’acte inaugural. L’activitat del festival es concentrarà majoritàriament el dissabte. En destaquem el Taller de neuromàrqueting , la xerrada ‘El cervell i la memòria: el record, l’oblit i la identitat personal’ i el film d’animació Rocks in My Pockets. Pel que fa al diumenge, l’activitat continuarà amb activitats interessantíssimes com un taller de neurocuina titulat ‘Neurocuina: Alimenta bé el teu cervell’ i la xerrada ‘El cervell en el cinema’.

El Brain Film Fest està impulsat per la Fundació Pasqual Maragall i organitzat conjuntament amb la Fundació Uszheimer i la productora Minimal Films.

Finalment us deixem la programació per si teniu ganes de fer anar les neurones.

AnteriorLovers&Haters. ‘Get out’ (Déjame salir)
SegüentCares pàl.lides a Sabadell
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.