Què és un Book Town? és un petit poblet on un cop l’any s’hi concentren esdeveniments literaris, llibreries de vell i mercat de llibres de segona mà i on es respira literatura de banda a banda del poble. Molts Book Towns estan vinculats a llocs d’interès històric o que destaquen per la singularitat dels seus paratges i n’hi ha per tot el món.

A Catalunya també comptem amb un Book Town! Es tracta de la localitat de Bellprat, a l’Anoia, on des de ja fa anys se celebra aquest esdeveniment cultural tan bonic i tan estès per arreu del planeta.

Ara que ja sabeu què són els Book Towns, no us podeu perdre l’edició d’enguany. Encara queden alguns mesos, però ja podeu reservar a la vostra agenda els dies 6 i 7 de juny per anar a visitar Bellprat, vila del llibre.

book town

Anterior“Carrington”, Teatre La Palangana
Següent“La venjança dels mofetes”, Roddy Doyle
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.