Aquest 2017, Lucas Frost (pseudònim de l’escriptor espanyol Lucas Hernández) ha publicat la seva novel·la Blanca y el Jardín Secreto de la mà de Bebookness, l’agregador espanyol de llibres electrònics. El llibre està publicat a les principals plataformes digitals i el trobareu a Amazon, Apple, Google Play, Kobo i Barnes and Noble.

Blanca y el Jardín Secreto presenta una protagonista decidida, valenta i forta malgrat haver tingut una vida dura per culpa del seu cruel pare. Oposat a aquest personatge, trobem l’Alecto, un nen que després d’haver patit bullying ha desenvolupat una segona personalitat nascuda de l’odi i el rancor, la qual s’ha apoderat del seu cos i de la selva ment.

La Blanca, en conèixer l’existència de l’Alecto gràcies a un misteriós pintor, decideix ajudar-lo sigui com sigui. Tot i així, la jove protagonista haurà de trobar la manera d’ajudar el noi sense destruir la llum que encara queda dins del ser cor.

Sobre l’autor

Lucas Hernández, arran d’haver patit bullying quan era petit, decideix escriure i publicar el llibre Blanca y el Jardín Secreto amb la finalitat d’ajudar tot aquell que, com ell, estigui en la mateixa situació. El personatge de la Blanca ha estat molt important per a ell i ha estat un punt clau per ajudar-lo a superar aquells temps. La Blanca té una fermesa que pot ajudar també a altres.

Si vols llegir més sobre la novel·la Blanca y el Jardín Secreto, pots fer-ho aquí.

AnteriorAquest divendres al cine…
SegüentEls herois gals visiten Itàlia
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.