El Festival de Curtmetratges de Manlleu dóna el tret de sortida a la seva 15a edició el dimarts 7 de novembre i oferirà una gran quantitat de curtmetratges fins al diumenge dia 12 a l’Espai Rusiñol.

Com cada any, el Festival es presenta com un dels grans esdeveniments culturals de Manlleu que convida a tothom a gaudir de curtmetratges que arriben de tot el món. De fet, aquesta edició engega amb una salut de ferro: l’organització ha rebut 1956 curtmetratges d’arreu: Cuba, Alemanya, Estats Units, Iran, Bulgària, França, Romania…

Els films presentats opten als dos Grans Premi Pilster del Públic al millor curtmetratge de ficció, al Premi al millor curt d’Animació i al Premi al millor curtmetratge d’Osona. Enguany, el jurat està format pels realitzadors Marc Parramon i Manuel Domínguez, i per Joan Frigola, director del departament de Comunicació de la UVic.

Per més informació, podeu consultar el programa a la web del Festival.

 

 

 

 

 

 

AnteriorEls herois gals visiten Itàlia
SegüentEmötiö
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.