“Anònim venecià”, un espectacle ric en llenguatges

1311

Aquesta setmana, l’Espai ETC ens ofereix un espectacle una mica peculiar. BamBú Cia de teatre presenta Anònim venecià, un espectacle de Giuseppe Berto traduït per Joan Oliver i dirigit per Carla Torres Danés accessible a les discapacitats físiques i sensorials.

Dos personatges en escena –Ell i Ella– empatitzaran amb el públic a través d’un diàleg frenètic, tendre i incisiu a la vegada. Qui no ha patit per amor? Qui no té por de la mort? Preguntes essencials que endinsaran l’espectador dins la complexitat dels sentiments.

 

La peculiaritat d’Anònim venecià és que els dos personatges no estan sols del tot dalt l’escenari, sinó que apareixeran acompanyats pel seu alter ego, dues intèrprets de llengua de signes -Mireia Isal i Mireia Angulo-, que seguiran en tot moment el diàleg frenètic dels protagonistes. A més a més, Ell -Bernat Renau- és un actor sense diversitat funcional i Ella -Natàlia Roig Olivart-, una actriu amb discapacitat visual. Aquesta diversitat aconsegueix enriquir el llenguatge, que s’eixamplarà en la paraula, el cos, la llengua de signes, la música i la llum.

 

L’obra es representarà aquest dissabte 9 de maig a 2/4 de 10 del vespre a l’Espai ETC de Vic. Les entrades les podeu adquirir a través del seu web, on també podreu trobar més informació sobre l’obra.

 

Com ja és habitual, L’escriba sortejarà una entrada doble a través de les seves xarxes socials, Facebook i Twitter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix
AnteriorJosep Pla es llegeix a Can Puget
Següent100 anys d’Orson Wells
L'Escriba és un espai literari per a tots els públics. Recomanacions, novetats editorials, entrevistes i activitats per apropar-te totes les vessants de la literatura i el sector cultural.