El proper dijous a les 19 h el periodista Adrià Soldevila ens presentarà el llibre El partit més llarg, publicat per Ara Llibres a la Llibreria Muntanya de Llibres de Vic

Es tracta d’una apassionant investigació periodística a partir de la qual Soldevila explica tot el que va passar als despatxos del Barça el dia del referèndum. Per primera vegada el periodista ha aconseguit declaracions exclusives del vestidor, polítics, càrrecs directius i membres de la Junta. Aquestes fonts inèdites permeten reconstruir amb rigor i seriositat el minut a minut de la jornada i aporten informació fins ara desconeguda sobre la prèvia que va determinar la decisió de jugar el partit contra la UD Las Palmas. El llibre també ens posa en context, repassa la relació íntima del FC Barcelona amb Catalunya al llarg de la història i explica la raó per la qual el posicionament del Barça durant els anys del Procés té una importància que va més enllà de l’anècdota.

Adrià Soldevila és periodista esportiu. La seva trajectòria professional ha estat sempre vinculada al Barça, i fa uns mesos va destapar l’anomenat Cas Barçagate, un dels escàndols que han fet trontollar la junta directiva actual. Treballa a la SER Catalunya, on és codirector de la secció La llotja del programa Què t’hi Jugues, dedicat exclusivament a les properes eleccions a la presidència del club blaugrana.

A la presentació de dijous, a l’Espai Canigó de Muntanya de Llibres. Soldevila estarà acompanyat per Xavier Ginesta, periodista i professor titular de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.


 

 

 

foto portada

AnteriorAquest divendres al cine…
SegüentCINECLUB VIC. Locas de alegría
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.