El secret de Vesalius, Jordi Llobregat

1433

9788466419703

Com cada més, el nostre expert ens recomana aquest llibre editat per Columna. No us perdeu la sinopsi i no us descuideu de comprar-lo a la llibreria Anglada de Vic:

 

Barcelona, maig del 1888. Pocs dies abans d’inagurar-se la Primera Exposició Universal del país, apareixen els cossos mutilats d’unes quantes noies.

En Daniel Amat, jove professor resident a Oxford, torna a Barcelona després de rebre la notícia de la mort del seu pare en circumstàncies estranyes.  A partir d’aquest moment, es veurà immers en la persecussió d’un assassí despietat mentre s’enfronta a les conseqüències del seu propi passat.

El jove reporter Bernat Fleixa i un enigmàtic estudiant de medicina, en Pau Gilbert , s’uniran a l’Amat a la recerca d’un antic manuscrit d’anatomia, que és el principal objectiu del misterós assassí.

Secrets, traïcions i passions prohibides en la Barcelona de finals del segle XIX, on res és el que sembla  i ningú pot sostreure’s del seu passat.

Entretinguda i molt ben ambientada, la novel.la pot satisfer als lectors de Dan Brown.

logo

AnteriorAquest divendres al cinema…
SegüentCartas a un joven poeta, Rilke
Avatar photo
Soc filòloga clàssica i amant de tot allò que tingui a veure amb grecs i romans. Lletraferida de cap a peus que té com a ofici l'ensenyament i a més la correcció, la maquetació i l'edició de textos. Em passo el dia envoltada de textos, llibres i ordinadors. Amant de les fotos, els viatges i les històries.