El passat diumenge, el Festival de Cinema de Terror de Sabadell va tancar les seves portes en el que van ser set dies intensos, carregats de terror, sang i misteri. Amb la tradicional marató de clàssics i la marató del festival com a pals de paller, any rere any, el festival, que ja va per la seva setena edició, és va consolidant com un dels referents catalans dins  del gènere de terror, abraçant tant propostes nacionals com internacionals, i apostant per joves i nous talents en la direcció.

 

L’obra teatral dirigida per Joaquim Bundó Misteris entrellaçats va tenir l’honor de clausurà aquesta edició. Seguidament és van atorgar els premis del festival al millor curtmetratge i millor pel.lícula per part del públic, i al millor curtmetratge i pel.lícula per part de la crítica dels premis Blogos de Oro, on enguany, l’Escriba formava part del jurat juntament amb Francisco Javier Gutiérrez, responsable del blog de Cine de Patio i president dels premis Blogos de Oro i Ivan Ruiz, responsable del blog Cinèrgicos i d’ El blog d’Ivan Rúmar . El Blogui de Oro al millor micrometratge va ser per El carnicero i el Blogui de Oro al millor curtmetratge se’l va  emportar Alicia de Daniel M. Caneiro, pel que fa al millor llargmetratge el premi va recaure per Maniac Tales dirigida per Denise Castro, Enrique Garcia, Adelatif Hwidar, Kike Mesa i Rodrigo Sancho. Per altre banda,  The Bet de Mari Cielo Pajares i Linaje de Raúl Sanchez Kingtai van rebre ex-aequo el premi del públic al millor curt de la marató clàssica. Dins la marató del festival, el públic va decidir que Caronte de Luis Tinoco, s’emportés el premi al millor curt, i novament Maniac Tales com a millor llargmetratge.

 

Anterior‘Harmonicus’, preparats per aprendre a tocar l’harmònica?
SegüentLovers&Haters. ‘Get out’ (Déjame salir)
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.