Comença el compte enrere. D’aquí a quatre dies, el Festival de San Sebastián obre les seves portes en la que serà la seva 66a edició, i com no podia ser d’una altra manera, L’Escriba hi serà present per tal d’oferir-vos de primera mà tot el que veurem en el festival i que, ja aviso, no serà poc.

Els nostres redactors destinats a acomplir aquesta missió seran en David Muñoz i en Marc Orra, els quals, a part d’arrasar amb tots els bars de tapes de Donosti (i torno a avisar que no seran pocs), diàriament ens oferiran crítiques, cròniques i entrevistes de tot el que es cogui al festival.

Enguany, i com era d’esperar, el Festival de San Sebastián comptarà amb una programació de luxe. Com ha plat fort tenim a Hirokazu Kore-eda, Danny DeVito i Judi Dench, els quals rebran el Premi Honorífic 2018.

Durant aquests dies previs al festival, us oferirem un petit tastet d’algunes de les pel·lícules que podrem veure en aquest 66a edició. Estigueu atents a la web.

 

AnteriorQuaranta anys de Grease
SegüentLa Llibreria Anglada ens recomana…
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.