L’escriptor mexicà Mario Raúl Acosta ha publicat el seu llibre 50º latitud norte, 126º longitud oeste a través de la plataforma Bebookness. La novel·la està disponible a les millors plataformes d’ebooks (Amazon, Apple, GooglePlay, Kobo i Barnes&Noble) en format digital i a Amazon en versió paper.

50º latitud norte, 126º longitud oeste ens presenta un humil i simpàtic venedor, el senyor Cleto, qui dedica el seu temps lliure a llegir tot allò que cau a les seves mans: llibres, revistes, diaris… Tot el seu món i el seu pensament canvia quan un dia comença a llegir un llibre sobre història universal.

Després de la lectura, descobreix la importància de reflexionar sobre el camí que ha pres la humanitat, immersa constantment en violència innecessària, de manera que pren la decisió de lluitar contra això i d’intentar canviar el pensament de la societat, ja que ell aspira a viure en un món regit pels valors, l’amor i la justícia.

La senyora Clarita, la coprotagonista de la història, li recomana que escrigui un llibre on expressi els seus pensaments, les seves reflexions. Després de pensar-s’ho molt, decideix que denunciarà el curs que està adoptant la societat amb l’escriptura d’un llibre.

50º latitud norte, 126º longitud oeste és una novel·la que convida el lector a reflexionar sobre la societat i a parar-se a pensar què pot fer ell per a millorar-la.

Pots adquirir el llibre a la fitxa de 50º latitud norte, 126º longitud oeste.

AnteriorAquest divendres al cine…
SegüentCrítica de ‘The Commuter’
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.