Masterclass sobre El Teatre de l’Oprimit

1329

unnamedDesprés d’un recital poètic que va agrupar vuit poetes joves d’Osona i rodalies i una setentena d’oients, aquesta setmana l’escenari de l’ETC reposa però no per això l’Espai deixa d’estar actiu. Aquest dissabte al matí, de 10 a 2, Jordi Forcadas, del Forn de Teatre Pa’tothom, dirigirà una masterclass sobre el Teatre de l’Oprimit. 

La primera part del monogràfic servirà per explicar què és i en què consisteix el Teatre de l’Oprimit i llavors es treballarà la cohesió i la desinhibició a través d’unes estratègies que serviran per observar i analitzar la comunicació interpersonal. Igualment, també s’analitzarà el nivell de sensibilització sobre un tema, punts de divergència i de convergència a través del Teatre Imatge.

Per acabar, i amb la tècnica del Teatre Interactiu, es donaran uns temes que serviran per treballar de manera distesa però profunda tots els aspectes observats fins llavors. Per tant, la masterclass pretén anar més enllà de la pura representació teatral i oferir estratègies dramatúrgiques com a treball de descobriment personal sobre cadascú, seguit d’un treball col·lectiu sobre l’entorn, les relacions i les habilitats social.

La Masterclass té un preu de 5€ en total i cal inscriure’s a la web de l’ETC. 

 

AnteriorCineclubVic
SegüentL’origen del llibre electrònic
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.