L’equip de L’escriba està ultimant els detalls per a oferir als seus seguidors una Diada de Sant Jordi completa.

Durant tot el dissabte, L’escriba tindrà una parada a la plaça Fra Bernadí de Manlleu on els lectors podran adquirir-hi el segon número en paper de la revista d’enguany, farcida d’articles i curiositats sobre el món de la literatura i del cinema. Igual que l’any passat, tots aquells que vulguin reservar-la ja poden fer-ho ara enviant un correu a lescribacat@gmail.com.

A més a més, es reprendrà la “Cita a cegues” que es va iniciar l’any passat: tot aquell qui vulgui podrà comprar un llibre de segona mà embolicat amb paper de diari i del qual només en podrà llegir el títol. Hi haurà llibres afortunats, però, que contindran un punt d’or. Els punt d’or són vals de descomptes de diferents comerços o entitats culturals:

proposta2L’Ateneu de Manlleu és una entitat cultural que organitza setmanalment múltiples activitats relacionades amb la cultura. Per a l’ocasió, ha cedit dos punts d’or per assistir en diferents actes.

 

PAPERS

Papers de Manlleu és una botiga plena de detalls on tothom pot trobar-hi un regal perfecte. En aquest cas, l’Esther ha cedit tres vals de 10€ cadascun per a gastar-se a la botiga.

 

 

 

etcL’Espai ETC de Vic ofereix setmanalment una programació teatral juntament amb algunes masterclass relacionades amb el món de l’espectacle. Per això, ha donat dos punts de llibre que contenen una entrada doble cadascún per a assistir a dos dels seus espectacles programats durant el tercer trimestre.

 

 

Segells Ballosada és una empresa especialitzada en elaborar un àmpli ventall de segellsproductes relacionats amb els segells, també exlibris. Qui trobi el seu punt d’or tindrà com a premi, doncs, un exlibri personalitzat al seu gust.

 

 

PilsterManlleu també té la seva pròpia cervesa artesana sota la marca Pilster. Els quatre afortunats que trobin el punt d’or Pilster s’enduran un pack de dues cerveses Eilster cada un.

 

 

L’establiment Sistemat de Manlleu ven productes de tota mena relacionats amb oficina, les manualitats i l’escola. Hisistemat haurà tres punts d’or amb un valor de 10€ cadascún per a gastar-se’ls a la botiga.

 

 

menxuLa coneguda xurreria de Manlleu, Menxu, també col·labora amb L’escriba per Sant Jordi i en aquest cas, aquells tres lectors que trobin el punt d’or Menxu podran gaudir de la seva adquisició literària mentre prenen una xocolata amb xurros.

AnteriorAquest divendres al cinema…
SegüentMisteri i tensió en mans de Xerinola Teatre
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.