Para ver, cierra los ojos. Taller d’escriptura creativa

1575

000000000000000000000Jiwar, residència internacional d’artistes i investigadors en creativitat urbana, organitza el taller d’escriptura creativa Para ver, cierra los ojos el proper cap de setmana 12 i 13 de març a càrrec d’Esther Ramón (poeta, crítica, professora d’escriptura creativa i doctora en Teoria de la Literatura i Literatura comparada per la Universitat Autònoma de Madrid).

Ramón dirigirà aquest taller on es treballaran els imaginaris de poetes com Marosa di Girogio o Juan Eduardo Circlot. A partir d’aquí els assistents treballaran tècniques com l’escriptura automàtica o la visualització guiada, tècniques que els permetran descobrir el seu propi món imaginari i expressar-lo a través de l’escriptura poètica.

Para ver, cierra los ojos es realitzarà el dissabte 12 de març de 10 a 2 del matí i el diumenge 13 de març d’11 a 2 del matí. El dissabte hi haurà una pausa a les 12 per assistir a la performance de l’artista Sachiyo Kaneko. El taller val 120€ i 85€ per als estudiants, aturats i jubilats. Per inscriure’s-hi s’ha d’enviar un correu electrònic a jiwar@jiwarbarcelona.com

 

 

Comparteix
AnteriorAquesta setmana al cinema…
SegüentCineclubVic
L'Escriba és un espai literari per a tots els públics. Recomanacions, novetats editorials, entrevistes i activitats per apropar-te totes les vessants de la literatura i el sector cultural.