2on Concurs de Rapsodes Idea’t Manlleu

1762

Idea'tLa Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Manlleu ha convocat el 2on Concurs de Rapsodes Idea’t-Manlleu dins els marc de la quarta edició d’Ideat, Manlleu, cultura i gastronomia.

Enguany, l’acte tindrà lloc el proper 21 de desembre a partir de les 6 de la tarda als Balcons de Can Puget, un espai emblemàtic que es convertirà en un protagonista més de l’esdeveniment.

El Concurs de Rapsodes comptarà amb 8 participants que actuaran davant el jurat i el públic assistent. Cada rapsode haurà d’interpretar dues peces: la primera peça estarà seleccionada per l’organització i els concursants la coneixeran minuts abans de la seva actuació; la segona, en canvi, serà una peça de lliure elecció que no superi els 25 versos, que sigui d’autor català i respectuosa amb la dignitat de les persones.

Totes aquelles persones interessades ens participar hauran d’omplir la fulla d’inscripció i enviar-la a la següent adreça electrònica: cultura@manlleu.cat (Ester Molina. Telf.: 93 851 55 93).

 

 

 

Anterior“Diari del tot verídic d’un indi a mitja jornada”, Sherman Alexie
Següent“El nen perdut”, Thomas Wolfe
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.