“Els vespres malgastats” és una activitat poètica, coordinada per Raquel Santanera,  que començarà a la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA el dia 21 de febrer a les 19.30h i que passarà per 8 biblioteques de la comarca, finalitzant el 22 de maig a la Biblioteca Joan Triadú de Vic.

 

El proper dimecres dia 21 de febrer s’iniciarà a Manlleu un projecte de poesia jove a les biblioteques de la comarca. “Els vespres malgastats” és una activitat poètica que començarà a la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA el dia 21 de febrer i que passarà per 8 biblioteques de la comarca, finalitzant el 22 de maig a la Biblioteca Joan Triadú de Vic. L’activitat està organitzada per les biblioteques participants i coordinada per Raquel Santanera.

El cicle constarà de 8 sessions que es realitzaran a 8 biblioteques de la comarca. A cada sessió es convidaran dos poetes joves, amb no més de dos llibres publicats, que establiran un diàleg poètic i recitaran els seus versos, escollits prèviament, per generar una correspondència i complicitat entre ells. En alguna sessió es pot donar el cas que una poeta reciti poemes de l’altre. El recital s’iniciarà amb una breu presentació dels convidats feta per Raquel Santanera qui també conduirà i farà de mediadora de les sessions.

 

Població Biblioteca Dia i hora Poetes convidats
Manlleu Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA 21 de febrer, a les 19:30h Maria Sevilla i Laia Carbonell
Torelló Biblioteca Dos Rius 7 de març, a les 19:00h Anna Miralpeix i Anna Gas
Taradell Biblioteca Antoni Pladevall i Font 21 de març, a les 19:00h Joan Gener i Guillem Ramisa
Roda de Ter Biblioteca Bac de Roda 13 d’abril, a les 20:00h Jaume Coll i Maria Isern
Tona Biblioteca Caterina Figueras 26 d’abril, a les 19:00h Helga Simon i Glòria Coll
St. Quirze de Besora Biblioteca Pompeu Fabra 4 de maig, a les 19:00h Guillem Gavaldà i Àngels Moreno
Centelles Biblioteca La Cooperativa 18 de maig, a les 19:00h Misael Alerm i Guim Valls
Vic Biblioteca Joan Triadú 22 de maig, a les 19:30h Núria Armengol i Gerard Cisneros
AnteriorPorra dels Oscars 2018
SegüentAquest divendres al cinema…
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.