1- Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Mildred Hayes (Frances McDormand), una dona de 50 anys, la filla de la qual ha estat assassinada, decideix iniciar pel seu compte una guerra contra la policia del seu poble, ja que creu que estan més interessats a torturar els afroamericans que no pas a fer justícia.

2- Blade Runner 2049

Trenta anys després dels esdeveniments de la primera pel·lícula, un nou blade runner, K (Ryan Gosling) descobreix un secret ocult que podria acabar amb el caos que impera en la societat. El descobriment d’en K el portarà a iniciar una cerca d’en Rick Deckard (Harrison Ford), un blade runner a qui se li va perdre la pista fa 30 anys.

3- Star Wars: The Last Jedi

La malvada Primera Orde s’ha tornat més poderosa i assetja la Resistència, liderada per la General Leia Organa (Carrie Fisher). El pilot Poe Dameron (Oscar Isaac) capitaneja una missió per intentar destruir un cuirassat de la Primera Orde. Mentrestant, la jove Rey (Daisy Ridley) haurà de definir el seu futur i la seva vocació, i l’antic jedi Luke Skywalker (Mark Hamill) haurà de revaluar el significat de la seva vida.

4- Dunkirk

Any 1940, en plena Segona Guerra Mundial. Les platges de Dunkerque, cents de milers de soldats de les tropes britàniques i franceses es troben rodejats per l’exèrcit alemany, el qual ha envaït França. Atrapats a la platja, amb el mar que els impedeix tornar a casa, les tropes s’enfrontaran a una situació angoixant que va empitjorant a mesura que l’enemic s’acosta.

5- Coco

En Miguel és un jove que somnia a convertir-se en una llegenda de la música, tot i la prohibició de la seva família. La seva passió el portarà a endinsar-se a la Terra dels Morts per conèixer el seu vertader llegat familiar.

6- 120 battements par minute

París, a principis dels anys 90. Un grup de joves activistes intenta generar consciència sobre la SIDA. Un nou membre del grup, en Nathan, es quedarà sorprès davant la redicalitat i energia d’en Sean, el qual no dubtarà a gastar el seu últim alè de vida.

7- Baby driver

Baby (Ansel Elgort), un jove i hàbil conductor especialitzat en fugues, depèn del ritme de la banda sonora personal per ser el millor en el que sap fer. Quan coneix la noia dels seus somnis (Lily James), en Baby veu una oportunitat per abandonar la vida criminal i fer una fugida neta. Però després de veure’s forçat a treballar per un cap d’una banda criminal (Kevin Spacey), haurà de donar la cara quan un cop mal perpetrat amenaça la seva via, el seu amor i la seva llibertat.

8- Okja

Durant deu anys idíl·lics, la Mija (An Seo Hyun) ha estat la cuidadora de l’Okja, un porc gegant, en una granja de muntanya a Corea del Sud. Però tot canviarà quan la gran multinacional Mirano Corporation s’intenti emportar-se l’Okja a Nova York, on la narcisista i egocèntrica Lucy Mirando (Tilds Swinton) té uns altres plans per a la millor amiga de la Mija.

9- Disaster Artist

Adaptació del llibre de Greg Sestero, el qual parla de la producció d’una de les pel·lícules considerada com la pitjor de la història del cinema, The Room, dirigid per Tommy Wisau el 2003.

10- It

Adaptació del famós llibre de Stephen King. Quan comencen a desaparèixer nens del poble de Derry (Maine), un grup d’amics haurà d’enfrontar-se als seus temors i a un malvat pallasso que es fa dir Pennywise. La història d’assassinats entorn aquesta figura data d’any enrere i cada 27 anys es repetix.

 

 

AnteriorCrítica d’Star Wars: The last Jedi
SegüentAquest divendres al cine…
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.