Sttorybox. Unes golfes plenes de caixes

1404

Estàs preparat per entrar a les golfes i obrir caixes? Saps que quan fas això hi ha un munt de pensaments i sensacions que emergeixen d’on menys t’ho esperes, oi? Doncs precisament això és el que fa Sttorybox.Sttorybox

Sttorybox és un portal literari que intenta donar veu a aquelles persones que els agrada escriure i llegir. És un portal amb estructura de xarxa social on cada usuari pot utilitzar unes “caixes” que se’ls proporcionen per escriure allò que els passa pel cap.

Ara us preguntareu on hi ha la diversió (perquè, sí, n’hi ha). Doncs teniu un nombre determinat de caràcters per escriure. No es tracta de tancar un relat amb aquests caràcters, sinó de deixar-lo a l’aire. Són els altres usuaris els que votaran si volen que la continuïs, o no. En aconseguir un nombre determinat de caràcter, la “caixa” s’ampliarà i podràs continuar el teu relat, i així fins que o bé els usuaris deixin de votar o bé s’acabi el relat.

Què doncs? Us vénen ganes de posar-vos a escriure?

Pels que us considereu un públic més lector que escriptor, també hi teniu espai, ja que us fareu un fart de llegir i votar relats. I us ben assegurem que de talent n’hi ha, i molt.

Va doncs, animeu-vos a formar part de la comunitat Sttorybox. No us en penedireu pas gens ni mica.

Cliqueu aquí per adreçar-vos a la web de Sttorybox

AnteriorTraduir la cultura
SegüentOn mai no creix l’herba
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.