Torna el Saló del Cinema i les Sèries de Catalunya. Durant els dies 27, 28 i 29 d’aquest mes de gener la Farga de l’Hospitalet. Aquesta edició serà dedicada a la ciència ficció, i especialment a la robòtica que en pren part.

A part de més de 100 estands dedicats al cinema i les sèries també disposen d’un programa ple de xerrades, exhibicions i exposicions que segur que agradaran a tota la varietat de gustos que hi ha entre els amants del setè art.

Entre totes les activitats que ja s’han confirmat hi ha una exposició dedicada a Joc de Trons, una exposició de Star Wars, i una de cotxes mítics. A part també hi haurà un seguit de xerrades que comptaran amb la presència de Javier Olivares, director i creador de El ministerio del tiempo i altres xerrades que durant a terme el professor i divulgador Jordi Ojeda, qui coordinarà dues taules rodones sobre còmics i cinema. A més, aquest any també comptarà amb Irene Solanich Sanglas, estduiant de doctorat i redactora de L’escriba i El Cinèfil, qui, juntament amb el director d’aquest últim mitjà, JR Armadàs, oferiran una xerrada sobre psicòpates en pantalla.

Ja podeu consultar el programa sencer de l’esdeveniment.

AnteriorUn altre artista a Paterson
SegüentAquest divendres al cinema…
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.