Rodamón de Xavi Narro

1366

Arriba el dia i Xavi es veu obligat a abandonar el que fins al moment ha estat la seva vida per posar-se a pedalejar per tot Rodamónel planeta durant quinze mesos.

Al llarg de quaranta mil quilòmetres toparà amb personatges tan pintorescs com el seu propi fantasma, un pingüí en un lavabo i la duquessa d’Alba de lluna de mel. Al mateix temps, ens farà riure, plorar i reflexionar sobre la importància de seguir el nostre propi camí, encara que aquest desemboqui en un precipici.

Al llarg de 15 mesos viurà mil aventures tan hilarants que (gairebé) li faran perdre les ganes de tornar a casa.

Una reflexió profunda sobre temes tan dispars com la professió d’escriptor, l’amor a distància, la por a la mort i… les conseqüències de fer-se promeses estúpides. Res es lliura de la mirada satírica de l’autor, ni tan sols ell mateix, blanc preferit de les seves crítiques.

AnteriorTot a punt per la gala dels Oscars 2015
SegüentLa venjança dels almogàvers de Ramon Gasch i Andreu González
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.