“Ragazzo”, teatre polític a l’ETC

1443

Aquest dissabte 28 de gener a 2/4 de 10 del vespre, l’ETC acull l’obra Ragazzo, Premi de la Crítica 2015 al Millor Espectacle per a Joves i a l’Actor Revelació i Premi Serra d’Or a l’Espectacle Teatral del 2015.

La Cia. Teatre Tot Terreny explica la història de Ragazzo, un jove okupa que viu a la ciutat on s’ha instal·lat el Fòrum Social Mundial. La seva vida quedarà marcada, però, quan decideixi quedar-se a la Columna dels Desobedients i violi el confinament de la Zona Rossa.

Ragazzo narra una rebel·lió política en contra dels amos del món, una reflexió sobre la societat actual i un crit a la vida, a la dignificació de les històries personals i a la reivindicació de la memòria col·lectiva.

Es poden comprar les entrades a la web de l’ETC o a taquilla el mateix dia. Igualment, L’escriba sorteja una entrada doble a través de les xarxes socials Facebook i Twitter.

 

 

 

AnteriorCineclub Vic
SegüentEl flamant premi Nobel de literatura i el cinema
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.