Que tot sigui com no ha estat mai de Joachim Mejerhoff

1742

logoAquesta és la història d’un cap de família que és el director d’un sanatori psiquiàtric, pare de tres fills. La particularitat rau en què viuen en una casa dins del recinte del manicomi. Els pacients seran els seus veïns més apreciats i la familiaritat en què els nens del director s’hi relacionaran serà motiu de divertides i estrafolàries experiències.

El fill petit de 8 anys tapa_llibre_que_tot_sigui_com_no_ha_estat_miaserà la veu del narrador, un nen que admira al seu pare pel rol que ostenta i per la seva capacitat desmesurada d’interessar-se per qualsevol cosa.

Una entranyable crònica de la infantesa aparentment feliç, que comportarà també la irrupció de la ira i la fúria del jove narrador a mesura que prengui consciència del seu caràcter i de la pèrdua de la innocència.

Una novel.la divertida i molt seriosa a la vegada.

Recomanació de la Llibreria Anglada

AnteriorMaleït Ewers
SegüentEl petit Nicolàs
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.