Obriu les agendes perquè després de la gala dels Oscars encara ens quedarà un altre esdeveniment cinèfil per seguir de ben a prop. Aquest any L’escriba formarà part del jurat del premis Blogos de Oro que es lliuraran el dia 25 de març a les 17.00.

Blogos de Oro són uns premis de cinema on els mitjans relacionats amb el setè art voten de manera anual les millors produccions, amb premis en diferents categories. És per aquest motiu, i per primer any L’escriba formarà part del jurat.

El divendres 2 de març a les 17.30 hi haurà la gala de nominacions, la qual es farà a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm de Barcelona, i es retransmetrà en directe gràcies a Pablo Aguilar-Galindo al canal oficial de Youtube de Blogos de Oro. Podreu veure les nominacions, també, a través del nostre portal. Estigueu ben atents!

AnteriorCrítica de ‘Phantom thread’ (El hilo invisible)
SegüentForges, Lemmy Kilmister i Ziggy Stardust
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.