Des de L’escriba recomanem l’opera prima de l’actor i ara director Eduardo Casanova PIELES. Una pel·lícula captivadora en tots els sentits, bons i dolents.

El film estrenat aquest any 2017 i produït pel director Alex de la Iglesia, és una aposta arriscada com ja ho van ser els curtmetratges anteriors d’Eduardo Casanova. Tots marcats per una estètica naïf i kitsch però tocant temes controvertits en major o menor mesura. La present obra repeteix aquests trets estètics i temàtics i els porta a un altre nivell.

No volem entrar gaire en la trama de Pieles per no esgarrar les històries que es mostren en el film. Només direm que els protagonistes de les diferents històries mostrades en l’obra tenen un nexe comú: la seva aparença i que busquen ser feliços malgrat això.

Pieles és una obra colpidora que mitjançant uns plans cinematogràfics semblants als del director Wes Anderson i una paleta de colors molt marcada per les diferents tonalitats de roses ens exemplifica el devanir de diferents personatges que si ve la seva aparença pot resultar xocant no els podem deixar de veure en cap moment com a persones que busquen viure en un món sovint cruel.

Com a anotació final no podem evitar comparar Pieles d’Eduardo Casanova amb les obres de l’icònic director de Baltimore John Waters. Tant per contingut com per estètica Casanova demostra una clara inspiració en aquest director la qual cosa és molt bona si volem varietat en l’escena cinematogràfica nacional.

Si teniu estómac i voleu veure una pel·lícula que no us deixi indiferent visioneu Pieles d’Eduardo Casanova.

AnteriorUn món futurista perfecte, però feliç?
SegüentIt, la crítica
Avatar photo
Il·lustrador i dissenyador, 22 anys. Actualment estudiant de disseny gràfic i ninotaire des de petitó. Apassionat del còmic, el cinema, la música, l'art i la literatura de tot gènere o estil. Concretament obsessionat per tot contingut estrany i fosc. “No se’m pot mullar ni donar de menjar després de les dotze de la nit”.