Nits blanques (títol original, Let it snow), escrit per 3 escriptors diferents; Lauren Myracle, Maureen Johnson i John Green, un talentós escriptor de novel·les juvenils que va saltar a la fama sobretot després de la publicació del best-seller adolescents No està escrit en les estrelles.

Al llibre Nits blanques cada escriptor ha creat una petita història, cadascuna amb protagonistes diferents i amb conflictes diferents, però a mesura que es va acostant el desenllaç, totes les històries acaben entrellaçant-se, creant així, segons la meva opinió, un llibre únic, ple d’aventures i amor que transcorre a la nit de Nadal.

Personalment, molt recomanable, el tornaria a llegir sense cap mena de dubte. És molt entretingut i fàcil de llegir, cosa que el converteix en una bona opció per adolescents, no només per fidels a la lectura, sinó espontanis o joves que els toca llegir per obligació i que acaben caient a l’encant de la història. Un últim apunt, és amè fins i tot en una altra llengua que no sigui la pròpia.

AnteriorAquest divendres al cinema…
SegüentCineclubVic
Avatar photo
Maria Ripoll Llopart (Tarragona, 1999) ha acabat la ESO a l'IES l'Alt Berguedà, a Bagà, i actualment està estudiant Batxillerat a Itàlia. Una gran amant dels llibres de tot tipus, sobretot dels romanços i aventures. Li encanta viatjar i els seus somnis són fer la volta al món amb una maleta plena de llibres i arribar a ser escriptora algun dia.