Islandia

Michelin. La guía verde
VV.AA
Ed.:Aguilar

La guía verde és la guía més completa per conèixer Islàndia a fons. Amb tota la informació pràcticai cultura necessària i a la secció de llocs turístics classificats amb estrelles: els llocs que no us podeu perdre. Recorreguts pels llocs de més interès. Nombroses adreces per a totes les butxaques. Mapes i plànols amb les adreces més importants. Suggeriments d’itineraris. Per treure el millor partit del vostre viatge, deixeu-vos guiar per les estrelles.

 

Guía Camping Card ACSI 2018 

Fins a un 50% de descompte durant la temporada baixa en els més de 3.000 càmpings inspeccionats per ACSI en 20 països! Acampar en temporada baixa per 11, 13, 15, 17 o 19 €/nit. Coordenades GPS – Cap bestreta. Reducció aplicabñe en mostrar la vostra targeta. A les guies hi han afegit un sistema d’identificació per colors molt pràctic: ‘Match2Camp’. Així, en un sol cop d’ull podreu saber si un càmping s’ajusta a les vostres preferències o no. Guia inclosa. Vàlida en més de 3.000 càmpings.

 

Explora París

VV.AA 
Ed.: Cossetània Edicions

Exploreu París amb 20 rutes molt fàcils de seguir. Podreu descobrir els millors racons d’aquesta ciutat tan meravellosa: els monuments més emblemàtics, els museus d’art més destacats, els barris històrics i molt més. Ofereixen consells sobre la cuina local, el que podreu comprar i el que no us podreu perdre. Tasteu la seva selecció de llocs on menjar, beure i dormir. El llibre inclou una completa cartografia.

Anterior‘Fahrenheit 451’, una adaptació d’HBO
SegüentAquest divendres al cine…
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.