Masterclass de caracterització i “The Feliuettes”

2586

caracterització Aquest cap de setmana l’ETC ofereix una masterclass i una obra de teatre.

Dissabte, 2 de maig, a les 10 del matí tindrà lloc la Masterclass de caracterització aplicada a les arts escèniques i visuals a càrrec de Toni Santos. Aquesta masterclass està orientada tant a professionals del sector com a actors, actrius i personal que desenvolupi activitats escèniques i visuals per adquirir un coneixement d’aquest ofici.

La masterclass es dividirà en dues parts, una de maquillatge i una altra de perruqueria, on es mostrarà com aquests dos elements ajuden l’actor a interpretar i desenvolupar millor el personatge.

 

Els interessats cal que s’inscriguin a la web de l’ETC. El preu és de 5€ i la masterclass es farà de 10 del matí a 2 del migdia.

 

El mateix dissabte 2 de maig però a 2/4 de 10 del vespre, es the feliuettesrepresentarà l’obra The Feliuettes. Una noia rep una estranya predicció que li diu que ella serà Núria Feliu. A partir d’aquí comença una recerca per trobar Núria Feliu autèntica que portarà a la protagonista a conèixer secrets que es remunten als orígens de la catalanitat i que una societat oculta s’ha encarregat de silenciar durant de més de mil anys.

Podeu reservar les vostres entrades al web de l’ETC.

 

 

 

 

Comparteix
AnteriorEstrenes de la setmana (01/05/2015)
SegüentL’Escriba en format paper a les llibreries
L'Escriba és un espai literari per a tots els públics. Recomanacions, novetats editorials, entrevistes i activitats per apropar-te totes les vessants de la literatura i el sector cultural.