Los crímenes del monograma. Sophie Hannah

1228

Los crímenes del monogramaSophie Hannah s’ha atrevit a fer el que tothom esperava però ningú gosava fer: ressuscitar el mític Hércule Poirot i jugar a imitar la gran Agatha Christie. I a part de fer el que ningú s’hi havia atrevit a fer i ha fet amb una gran destresa i agudesa digna de la mateixa inventora de Poirot.

Si us agraden les clàssiques aventures detectivesques en un ambient burgès britànic no us podeu perdre la nova aventura del detectiu belga. A continuació us deixem la sinopsi del llibre:

“Londres, 1929. Hércule Poirot està sopant al cafè Pleasant quan una dona irromp en el local i li confia que algú està a punt de matar-la. Li prega que no investigui, ja que amb la seva mort, diu, s’haurà fet justícia. Unes hores més tard, tres persones són assassinades en un elegant hotel londinenc. Poirot no pot evitar involucrar-se en el cas, però, mentre ell s’esforça a ordenar totes les peces, l’assassí es prepara per tornar a matar.”

AnteriorAntoni Lloret presenta “Max i Odile, raó i passió” a Manlleu
SegüentKafka i els embolics kafkians
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.