L’associació cultural L’escriba ha organitzat una jornada literària de tardor pel proper diumenge 30 d’octubre. La foscor farà acte de presència a la sala d’exposicions de Can Puget de Manlleu a partir de les 6 de la tarda amb una xerrada literària sobre H.P. Lovecraft a càrrec de Pol Robles, un recital poètic d’El Corb d’Edgar Allan Poe a càrrec d’Edu Moyano, i un concert íntim en acústic de Mon a la Cova.

El tret de sortida de la jornada el donarà Pol Robles a les 6 de la tarda amb la xerrada Seguint el rastre de Cthulhu per donar a conèixer la vida i obra de l’autor estatunidenc H.P. Lovecraft, tot un referent en la literatura de terror en el primer terç del segle XX. Tot seguit, el col·laborador de L’escriba Edu Moyano recitarà el poema més conegut d’Edgar Allan Poe, El corb.

La jornada es tancarà amb el concert en acústic de Mon a la Cova, una proposta fosca en què el vers i la música s’uniran per crear un ambient obscur i propi de les nits de tardor.

Samhain és una festivitat celta pròpia de l’equinocci de tardor i indicava la data d’inici d’un nou any pagà. Amb l’estació més fosca per endavant, els pobles precristians celebraven les bones collites obtingudes i creien en l’obertura d’una escletxa temporal que connectava el món dels esperits amb la terra.

El tardoral de Samhain organitzat per L’escriba tindrà la col·laboració de Copy Ges i PilsTer.

AnteriorAquest divendres al cinema…
SegüentEl silencio de la ciudad blanca, Eva Garcia Sáenz de Urturi
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.