Les putes receptes de la iaia

1683

Aquest passat dissabte 31 de gener es va presentar a Manlleu la tercera eImatge capçaleradició de Les putes receptes de la iaia de Jofre Martell.

L’acte, organitzat per l’Ateneu Manlleu, va tenir a lloc a Can Puget on Jofre Martell, autor i creador de Les putes receptes d ela iaia, va oferir una presentació d’allò més dinàmica i divertida: “Com sóc jo”, va afegir.

En Jofre (“el nét”, tal com firma ell), ha sabut crear un personatge d’allò més entranyable com és un àvia que diu molts renecs quan s’explica. Aquest seu primer IMG_20150131_170726llibre (ens ha assegurat que d’aquí dos mesos en surt un segon), és una recopilació de diferents receptes de cuina que podem posar en pràctica en qualsevol moment.

La idea, nascuda d’un blog en format digital, és fer passar una bona estona. De fet, el mateix autor assegura que el resultat és un fruit “espontani nascut d’una idea esbojarrada per passar l’estona”, però que mai hi havia hagut la intenció de crear un receptari.

El personatge de la iaia es va crear per donar un toc d’humor al contingut del blog i això és el que ha aconseguit. L’autor assegura que la iaia és com un seu alter ego, és a dir, un personatge que reprodueix el que l’autor diu i pensa. Un personatge independentista i catalanista que ens explica de manera d’allò més grollera 114 receptes.

Si sou amants de la cuina, o no, us recomanem aquest llibre. Fàcil, ràpid de llegir i una eina per passar una estona d’allò més divertida.

AnteriorEl petit Nicolàs
SegüentCharlie i la Fàbrica de Xocolata
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.