La improvisació dels titelles

1556

Qui hauria pensat que un grapat de titelles amb uns quants estereotips de la societat actual aconseguirien fer gPuppet proaudir el públic d’un xou d’improvisació?

Els xous d’improvisació no són uns simples xous. La inventiva, creativitat i capacitat d’improvisació de l’actor en són peces clau. Però a Puppet Pro, la capacitat d’inventiva va molt més enllà, ja que personatges tant entranyables com un avi, un hipocondríac, una nena amb un trastorn de personalitat i una monja, entre molts d’altres, representen situacions que el mateix públic proposa. Ara bé, la cosa encara va més enllà: cada titella manté la seva personalitat en cada improvisació. Gens fàcil, eh!

La Lídia Clua i en Miquel Nevado aconsegueixen que sigui el públic qui decideixi com han d’actuar els seus putxinel·lis. I la veritat és que les galledes de creativitat no hi falten, com tampoc hi falten les rialles.

Un espectacle de titelles per a adults dinàmic, divertit i molt, molt improvisat.

Us deixem un tastet de la diversió:

AnteriorEl desamor o els tòpics cinematogràfics de l’amor
SegüentCineclub Vic
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.