“Estimar la poesia”, primera activitat de l’estiu de L’escriba

1524

Des de L’escriba hem volgut reforçar l’agenda cultural del mes de juliol a Manlleu amb diverses propostes relacionades amb la literatura i el cinema. El cicle “Aquest estiu vine a Escribejar” oferirà cada divendres a les 8 del vespre una de les cinc activitats que l’integren i que tindran lloc a les sales d’exposicions de Can Puget i Can Patalarga.

“Estimar la poesia” donarà el tret de sortida a aquestes activitats. La xerrada, que anirà a càrrec de l’escriptor manlleuenc Sergi Oliva, està oberta a totes les persones a qui agradaria llegir poesia però que troba difícil llegir-ne. Es donaran consells, trucs i matisos per poder descobrir un dels arts més preuats de la literatura. La xerrada s’amenitzarà amb la lectura d’alguns dels poemes més significatius de la literatura universal.

“Estimar la poesia”, divendres 3 de juliol a les 8 del vespre a la Sala d’Exposicions de Can Puget.

Sin título_2

AnteriorCineclubVic
SegüentOrson Welles, el Charlatan
Avatar photo
L'escriba és un espai cultural per a tots els públics on es troben i barregen les passions per la literatura, el cinema, el teatre i les sèries. Recomanacions, crítiques, novetats editorials i nombrosos continguts t'hi esperen.