GENTE EN SITIOS // Juan Cavestany, Espanya, 2013

Producció:  Apaches Entertainment

Guió: Juan Cavestany
Música:  Aaron Lux, Nick Powell
Muntatge: Juan Cavestany, Raúl de Torres
Durada:  83 min
Intèrprets: Maribel Verdú, Adriana Ugarte, Alberto San Juan, Antonio de la Torre, Santiago Segura, Coque Malla, Ernesto Alterio, Javier Gutiérrez, Carlos Areces, Irene Escolar, Julián Villagrán, Raúl Arévalo

Una de les mostres més reeixides del cinema low cost, cultivat de forma compulsiva en els últims temps. Aquest format de pressupost irrisori i mitjans precaris ajuda a fer que la pel·lícula sigui encara més autèntica, més original i fresca i ens faci més autèntics els seus esquetxos desconcertants, humorístics i absurds. L’invisible nexe que uneix tots els episodis l’acaben convertint en un manifest gairebé polític. Gente en sitios, a més, pot vanagloriar-se de ser la pel·lícula amb el repartiment més espectacular de la història del cinema espanyol. I tots hi han participat de forma gratuïta.

https://www.youtube.com/watch?v=RiZpCjX132w

Idioma: vo
Dimarts, 12 de gener. 22h
Aportació: 5 euros. Socis: entrada gratuïta
Socis VicJove: 4 euros
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic

AnteriorAquest divendres al cinema…
SegüentGUANYADORS DELS GLOBUS D’OR 2016
Avatar photo
Elèctric de professió, però cinèfil de vocació. Soc un amant de la història i ocupo les hores perdudes entre pel·lícules i lectures. Aficionat radiofònic, m'agrada perdre'm pel món de les ones, però si realment em voleu trobar, dins d'un cinema m'haureu de buscar.