LO DIA QUE ELS PEIXOS HAN ESCOMENÇAT A PESCAR  // Giovanni Collu, Jordi Llorella, Ines Veiga , Itàlia, 2014

Producció: Giovanni Collu, Jordi Llorella, Ines Veiga , Itàlia, 2014

Guió: Giovanni Collu, Jordi Llorella Oriol, Ines Veiga
Música: Xavier Erkizia
Muntatge: Gianfranco Fois i Simone Belisario
Durada: 50 min
Intèrprets: Documental

Anys després, la Luciana només té un record imprecís i difús d’aquell moment clau de la seva vida, i l’Alguer sembla haver oblidat també quina és la seva identitat. En un joc d’equilibri entre la memòria col·lectiva i la memòria individual, Lo dia que els peixos han escomençat a pescar presenta la realitat de l’Alguer des d’un punt de vista social i popular. Giovanni Collu, un alguerès de Sardenya; el català Jordi Llorella Oriol i la portuguesa Ines Veiga han trobat que aquesta ciutat de Sardenya permet una reflexió universal sobre com les cultures minoritàries, perden la seva identitat en l’actual procés de globalització.

La sessió comptarà amb la presència de Joan Elies Adell, representant de la Generalitat de Catalunya a l’Alguer, i dels directors Jordi Llorella Oriol i Ines Veiga

 

Idioma: català, italià
Dimarts, 22 de setembre. 22h
Aportació: 5 euros. Socis: entrada gratuïta
Socis VicJove: 4 euros
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic

AnteriorMercè Martínez ‘canta al desamor’ a l’ETC
SegüentFestival de Cinema de San Sebastián
Avatar photo
Elèctric de professió, però cinèfil de vocació. Soc un amant de la història i ocupo les hores perdudes entre pel·lícules i lectures. Aficionat radiofònic, m'agrada perdre'm pel món de les ones, però si realment em voleu trobar, dins d'un cinema m'haureu de buscar.