Les tensions entre l’Estat espanyol i Catalunya han arribat a un punt de no retorn, el punt de l’ús de la violència, i el que encara és pitjor, la justificació de la violència per part del govern central.

Des de L’escriba creiem que l’Estat ha creuat la línia i, per tant, ens adherim al dret d’aturada d’avui; per tal d’expressar la nostra inconformitat davant dels fets ocorreguts durant els últims quinze dies, i molt especialment el dia 1 d’octubre.

Com a mitjà de premsa, defensem la llibertat d’expressió pacífica i creiem que no hi ha forma més cívica de fer-ho que acudint a les urnes per expressar una opinió lliurement. No obstant això, l’Estat ha trencat aquest dret universal de forma vehement, brutal i ferotge.

És per aquest motiu que condemnem els fets que encara avui trontollen dins el cap de tots els catalans i d’arreu del món.

 

AnteriorPalmarès de la 65a edició del Festival de San Sebastián
SegüentAquest divendres al cine…
Avatar photo
Traductora de professió, lectora d'afició. Visc completament enamorada de la novel·la negra i de terror, tot i que qualsevol llibre que em caigui a les mans té l'oportunitat d'enlluernar-me. Sovint escric per afició, però ara per ara, els meus escrits es queden tancats a l'ordinador.